Crtani Film Životinja Tema Rođendan Suveniri Šumarstvo Proteina Jež Zec Spirala Visi Vihor Baby Shower Party Dekoracije

kn103.71 kn62.20

Tagovi: članak rođendan zeca, pribor tema zec rođendan, proslava rođendana indijskog zeca, branding žurka povodom rođenja zeca, zec torbe za rođendan, kanal baby birthday, odijelo za rođendan zeca, dizajn rođendan zeca, suknja s Danom rođenja djeteta, grupa je na dan rođenja zeca.

SKU : a909 Kategorija:Događaja I Zabava
Dijeli:

• 02: Sova lisica rakun
  • Slučaj: dječje sobe
  • predložak: Мультяшное životinja
  • brend: NoEnName_Null
  • Tip 01: Ukras Za Stranke S Crtani Životinjama
  • 01: Proteina Ježa Zec
  • Materijal: PVC
  • Broj Modela: XL080

Informacije o proizvodu, materijal:PVC uvelike pomaže dodati svečana boja u ambijent je idealan za Rođendan i sve takve proslave je pogodan za restoran,ureda,hotela,trgovina i tako dalje idealno kao podrška za fotografije na rođendan djecu. 100% Novi & kvalitetan paket uključuje : 30шт spirala PVC viseće dekoracije napomena: Hvala za vašu vrstu razumijevanje sljedećeg.Molim vas, neka 2-3 cm greške zbog ručnog mjerenja.Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji elementa može se malo razlikovati od slike.

Napiši recenziju

Recenzije