Gameplay: kako stvoriti igru koju će igrati sve

kn78.09

Tagovi: ceh, gameplayer 50, геймплеер klasicni, вейкк, poklopac tableta, gameplayer 43, gameplayer mp5, olovkom tableta bežični, gameplayer x12, gameplayer jxd.

SKU : a827 Kategorija:izlaz
Dijeli:
Opis

  • Jezik: Ruski
  • brend: Harvard Паблишер
  • stanje: NOVO

Opis Knjige

Najviše potpuni vodič za геймпаду-sada u službenu verziju na ruskom jeziku!Video igre su posvuda.Na tanjure, konzolama, računalima.Za svačiji ukus, spol i dob.Na dohodak industrija je već prije киноиндустрию.Ali kako ističu iz ukupne mase i stvoriti igru koja će osvojiti srca milijuna?Dobra igra, kao i dobar film, gradi se po određenim zakonima.Геймдизайнер mora razmišljati o svemu s gledišta psihologije, dizajna, arhitekture, glazbe, logike i matematike.A broje milijune suptilnosti: bilanca nagrada i razina složenosti, taktičke i strateške odluke, estetske preferencije ciljanu publiku, poštivanje vizualizacija i zvuk.Poglavlje u knjizi knjiga stranicu za više informacija o knjizi

O tome da je Jesse Schell, jedan od najpoznatijih dizajnere igara, radio je tvrtka Walt Disney Company, dijeli svoje tajne i detaljima toga kako stvoriti igru koja će pobjediti ako ne cijeli svijet, onda većinu.

Danas, video igre su posvuda, i svi oni rade po određenim zakonima.U njih milijune suptilnosti i nijanse o kojima znaju samo геймдизайнеры.Kako ste sve to razmišljate?Kako se spojiti zvuk i video, pronaći pravu ravnotežu nagrade i ući u vašu ciljanu publiku?Što uopće je igra dizajn?Jesse Schell je spreman odgovoriti na pitanja.

Cilj ove knjige - da bi vas najbolji геймдизайнером.Da bi istinski razumjeti геймдизайне, potrebno je izdvojiti nevjerojatno složenih хитростях kreativnost, psihologije, umjetnosti, tehnologije i poslovanja.Zašto čitati saznajte što je potrebno uzeti u obzir pri kreiranju priče i likova.Napravite uzbudljivu igru mehaniku.Razviti optimalnu kreditu za igru.Za koga геймдизайнеры, programeri i ljubitelji računalnih igara.

Dostava

Besplatna dostava u Moskvi i regijama-kada iznosu rezervacije više od 2.000 rubalja

2020-05-15 20:22

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Okunevroman  — 

    Ordered the first time in the book store to myself. The choice of books is large. I found everything I wanted. This book was especially pleasant. There are a lot of advice, some kind of lyfaxes. For developers I consider a very useful thing! Recommend!

  • Ulyana Yudina 71  — 

    The quality of books is good, I recommend