Charmhouse Srebra 925 Naušnice Za Žene Duge Igle Pad Earing Brincos Femme Pendients Modni Nakit Darove Stranke

kn34.90 kn17.45

Tagovi: pelene za točenje 1 rola, prsluk muški хлопчатобумажный 3xl, organizator obag jajo, stoji bookshelf, lopatice mercedes w203, Vanessa диснеевская lutka, никелевый zona kose, York, Engleska Bilbord, sjajna srebrna peta.

SKU : a72 Kategorija:Naušnice
Dijeli:

• Kazna ili moda: Ультрамодные model
  • Oblik\uzorak: Geometrijski
  • brend: чармхаус
  • mjesto podrijetla: Guangdong, Kina (Kopno)
  • Materijal: Srebro 925 sterling
  • Stil: Moderan
  • Tip Elementa: Naušnice
  • Veličina: 3mm x 50mm
  • Vrsta Metala: SREBRO
  • Broj Modela: ZRE212
  • Paul: ŽENE
  • Tip Naušnice: Naušnice-Kapi

Detalji Proizvoda

Stanje elementa: 100% Novi iznos: 1 par paket: Opp torbe veličina: 3 mm x 50 mm metal: srebro ekološke standarde: Europa & nikal, olovo, kadmij nositi prigoda: vjenčanja, stranka, posao, godišnjica Spol: Ženski

Uvjeti Dostave

1. mi ćemo brod narudžbu u roku od 48 sati nakon potvrde plaćanja; 2. naša cijena ne uključuje porez na dobit, PDV-a ili druge naknade; 3. primamo KAP SHIPPNG; 4. rok isporuke je obično traje oko 20-60 radnih dana, ako niste primili paket u roku od valjanog razdoblja narudžbe, molimo kontaktirajte mene.

Jamstvo Nakon Što Je Na Prodaju

Poštovani kupci, Iz bilo kojeg razloga, ako niste zadovoljni narudžbom, molimo vas, snimite oštre fotografije za neispravni proizvod, organiziramo povrat ili zamjenu, nakon primitka vaših fotografija.Hvala!

Napiši recenziju

Recenzije
  • Handsomedevil82  —

The item was correctly described, promptly shipped, very well packed, seller's communication was great all the time. Thank you! Plan to buy more from your store.