Besplatna dostava.1501A50 AP1501-50 silazni pretvarač istosmjerne struje u stalni izgrađen 5-клеммный regulatora

kn27.89

Tagovi: lte pcie, Krunica dc, ap1501, kuglasti kompresor, FDD, telo vanjski, Centrifugalni ventilator dc 12, sakriti router, xl4015, dc dolje Korak.

SKU : a703 Kategorija:izlaz
Dijeli:
Opis

  • Teorija: 0
  • Broj Modela: 0
  • Korištenje: Opće Zadaće
  • Napon: 0
  • Zaštitite Lice: 0
  • Izvor Napajanja: AC

O isporuci:

Pod normalnim okolnostima poslijepodne od 16: 30 fotografirali ispred roba brzo smo organizirati dan izdavanja, u slučaju nedostatka na dionice ili drugih posebnih okolnosti ćemo prvi put da se povežu s vama. 16:30 nakon narudžbe, ovisno o dobu dana.

Express-vrijeme primanja i obično iznosi oko 18: 00, (cijeli dan dostave samo Express-grupa piše, malo mjesto ni na koji način. )za SF posebno hitna stvar koju možemo dati samo oko 6: 00, na primjer, ne može čekati, molim vas, ne možete naći drugi dom, ne uzmemo hitno! ! !

Napomena: sve Express-obično skeniranje ulaznih kašnjenja uzrokovana mjesto i udaljenosti, u pravilu, isti dan će se prikazati račun 5-6 točaka 9-10 bodova, molimo vas da ne shvatite pogrešno 9-10 sati kosa komada.

Održavanje elektronskih blokova◆: mali dućan prodaje malo elektronskih blokova nije odgovoran za rezultate održavanja ili popravka kupaca.Kupci ne bi trebali popravak električnih uređaja ili ako vaš DIY uspjeh kao standard kvaliteta, koji, molim vas, imajte na umu da kupci, kupac će snositi sve isporuku tamo i natrag u stvaranju povijesti. (Za povratnu isporuku kupci ne slažete s onim što drugi prijatelji mogu naći novu kupnju kuće, također smo vrlo nerado odbijaju ......)

Nakon ◆ ekspresne dostave, molimo vas, raspakiranje inspekcije ponovno prijavite.Jer u nekim područjima kurir potvrda ne može распаковываться, ali i prvi potpisati, ali kada kurir površno decompresses potvrdu, što je samo nedostatak oštećenja, molimo vas, odmah odbija i neka dostavljač prilikom potpisivanja opisa, prema express narudžbe, odmah zove pošiljatelju da kontaktirate vlasnika, vlasnik, da se bave, što je samo znak, kao i predmete bez gubitaka nema, nakon što je odgovornost također će biti podržan od strane kupaca (u slučaju potpisanom u ime prijatelja, prijatelji mogu se naručiti).

Molimo, za vaše web stranice za kupnju osiguranja, molimo kupite 0,5 juana osiguranje tereta!Kada kupujete proizvod, molimo vas kupite osiguranje povratne isporuke.

Kao i obrnutog Tereta generira svim osiguravajućim društvima medvjeda!

Ovo osiguranje povrata pošiljke samo 0,5 juana -0,8 juana !Tako da kupcima prijatelja treba aktivno letjeti!

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije