LEORY 4pcs HCS301 433MHz Rolling Code Daljinski upravljač + DC 12V 10A Switch Wireless Power Supply Relay Module Receiver

kn189.46 kn126.93

Tagovi: daljinski upravljač hcs 301, broj napadača, daljinski upravljač vrata hcs301, kontrola dobar, rola kod za daljinsko upravljanje, ремот, 2sc3356, hcs301, garažna vrata daljinski, zovem na telefon.

SKU : a550 Kategorija:Kućni Elektronski Pribor
Dijeli:
Opis

  • Bežična Veza: IR
  • Iskoristite: Prekidač
  • brend: ЛЕОРИ
  • Program podrške: No
  • Paket: DA
  • Učestalost: 433 Mhz
  • Kanal: 4
  • Broj Modela: hcs301

{инфомодуль}

Opis:

Radni napon: DC12V

Radna frekvencija: 433 Mhz

Maksimalno opterećenje: 10A

Osjetljivost prijamnika: - 100дб

Vrsta kodiranja: pokretnina kod

Posao: Jog, zaključavanje, self-locking (s клобуком опционным.)

Način objavljivanja: 4 seta prebacivanje signala

Daljinsko udaljenost: 20-100 metara

Karakteristike:

1. prekidač za daljinsko upravljanje prekidač za daljinsko upravljanje kod завальцовки, privatnost potpuno надежн, spriječiti дешифратор na odricanju odgovornosti na tržištu, kao собственн-popravljajući funkcija, poklopac utrke unio pin рядка na liniji.Ako želite blokirati funkciju, onda kapa utrke ušao je u nizu igla na liniji.Ako ste u potrazi za otključavanje funkcije, poklopac prijelaz nije umetnuta u liniju.Jednostavnost korištenja, jednostavnost u radu.

2. s uputama зуммера olakšati utvrđivanje stanja prekidača rade

3. Koristite ključnu funkciju učenja, na primjer, izgubljen daljinski upravljač, i ja mogu minimizirati daljinski upravljač, a zatim naučiti.

4 seta kontakata izlaz releja prazna, moguće je povezati se na teret 4000W.

Funkcija:

Tip zaključavanja (L): relej 4-way prebacivanje između rada Odina druge, kada relej A i dvorac, BCD odgovaraju isključiti relej, kada je posao u B i locked prilagodbom ukloni relej ACD, tj., cesta 4, samo je jedan način povezane,

Non-zaključavanje na ventil tip (M): tip Jog, отжимает ključ za daljinsko uređaja, žudnja releja a, drži dolje ključ B, žudnja releja B, C, rad D to je isto.

Самоблокирующийся vrsta (T): 4-way single-open single-off, možete raditi sve četiri, ne utječu jedna na drugu, pritisnite tipku A, relej rada i blokiranje, a zatim pritisnite za isključivanje, ključ za rad relej B, a zatim će biti rastavljen, ne utječu jedni na druge, 4 može biti jedan vanjski singl.Napravite četiri pravi prekidač za daljinsko upravljanje, u skladu s tim, može se upravljati četiri kućanskim aparatima i drugim električnim aparatima.

Daljinsko upravljanje učenjem:

1. Pronađite kôd u garaži, da se motor (obično se nalaze na kućištu računala ili montažnu ploču računala) pomoću tipke za daljinsko upravljanje računalom, učenje za svjetlosnu lampu.

2. od motora oko 0,5-1 metar odredbe, prema daljinsko upravljanje na svim 2-4, svjetlo kod проблескивая brzo, i tako проблескивая учя svjetlo dolazi izvana, onda отжимает tipku za daljinsko upravljanje, uspjeh daljinsko upravljanje учя.

3. daljinsko upravljanje учя kako bi se napravilo: iscijediti daljinsko upravljanje na gumb domaćin учя na 10 sekundi, учя svjetlo ne sjaji uspješno.

Paket uključuje:

4 x HCS301 433MHz Rolling code daljinski upravljač

1 x prijemnik

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije