Koristi originalni X-Main Board LJ41-09478A LJ92-01796A BN96-16510A PN43D450A2DXZA

kn77.83

Tagovi: baterija bn41 2019, ai 3000, 491441300100р, Stezaljka za led traka 5050, tv zvučnik s optičkim carl, bmw inpa k dcan usb, eg8120, bn94, sems31, 47lx6500.

SKU : a1091 Kategorija:Kućni Elektronski Pribor
Dijeli:
Opis

  • brend: huanshengtu
  • Podrijetlo: CN(porijeklo)

Opis

garancija : 60 dana od dana podnošenja zahtjeva

Paket : ploče 1pcs

Ovaj dio može raditi u nekoliko različitih modela, provjerite prije početka trgovanja.

Ako ne mislite da imamo najbolja cijena na komad, a zatim provjerite ponudu !Najgore što se može dogoditi - to je, ako smo откажемся.

ISPORUKA I POVRAT ROBE

Sve je roba poslana u roku od 48 sati nakon završetka plaćanja , Molimo potvrdite svoju adresu za dostavu ako naručujete .

U sljedećim zemljama , šaljemo detalj Epacket s praćenjem brojem ;

Hong kong, Koreja, Japan, Malezija, Turska, Austrija, Belgija, Švicarska,Danska,Mađarska,Italija,Luksemburg, Nizozemska, Novi Zeland,Poljska,Švedska,Finska,Irska,Portugal, Meksiko, Kanada,Norveška,Australija,Francuska,Njemačka,Rusija, Saudijska Arabija, Ukrajina, SAD,Singapur,velika Britanija,Brazil

druge zemlje, on će biti аранжирован za slanje izvan mail Hong kong ili poštom u Singapuru ( mi biramo brži način dostave) !

Pažljivo smo provjeriti svaki proizvod prije slanja.

Kvaliteta je zajamčena!

Napomene:

Međunarodni Kupci Molimo Imajte Na Umu:

- Uvozne dažbine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Ove odgovornosti odgovornost kupca.

- Molimo kontaktirajte carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje.

-Mi nećemo biti odgovorni za bilo kakva kašnjenja u vremenu isporuke, uključujući, ali ne ograničavajući se provjerom carinskih plaćanja, štrajkom, višom silom i tako dalje

- Kao kupac, to je vaša dužnost platiti porez, kada napravite nalog iz inozemstva.Naša cijena ne uključuje poreze, PDV-a ili druge skrivene naknade.

Povratak I Povrat Novca

Zahtjev za povrat ili zamjenu je dostupan samo na upite u roku od 1 tjedna nakon primitka upućivanje i povrata robe u istom stanju, što je i rezultat.

Molimo vas da pažljivo переупакуйте robu.Mi ćemo provjeriti robe vratio i odmah poslati kupcu zamjenu u slučaju otkrivanja kvara.Ako adekvatna zamjena nije dostupna, onda će biti uplaćen povrat novca.Troškovi isporuke i rukovanja, kao i premije osiguranja se ne vraća.

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Uykum Vaa  — 

    Installed everything works. The block is not new, but working. Thank you.