8шт sladak zub lubanju serije ispis lica dječje maska Crna prati denim Odrasla osoba Dijete Maska reusable maska poklopac crtani film

kn54.42 kn22.83

Tagovi: maska za zdravlje lica, Tkanina, usta maske, maska za lice lubanje, maska za lice za bebe, demon je Japanska maska, quest face cover, dječje maska lanena, prozirna maska za lice, Maska duh.

SKU : a1018 Kategorija:izlaz
Dijeli:
Opis

  • Materijal: Pamuk

Molimo, imajte na umu da je taj proizvod proizveden i primjenjuje se u inozemstvu i prema zakonima zemlje porijekla.

8шт djeca ispisuju savršen za višekratnu upotrebu pamuk usta maske za lice pokrijte usta

Zdravo disanje: naša maska респиратора dizajnirana za jednostavnu zaštitu protiv цветня,перегаров, zajedničkih воздушнодесантных podražaja, i drugih čestica na temelju ne-uljem.To će vam pomoći da diše čišći i zdraviji.

Savršen dizajn: za razliku od prethodno razvijenih sumrak maske (uglavnom 95% maske), naša maska implementira dizajn sprečavanje onečišćenja maske od klizanja

Univerzalna upotreba: naša maska onečišćenja napravljen za projekte uređenja doma: kao maska boje (bez ulja osnove), maska za čišćenje, rad u drvu, frizure i sl.

Također se može koristiti kao maska za filtriranje аллергенной pelud i kao maska od gripe.Naši klijenti koriste masku za lice za trčanje i biciklizam.Slično visini - to također može pomoći vašem treningu kapaciteta pluća, simulirajući uvjete visoke visine/niske razine kisika.

Udoban sadnja: izrađena od elastičnog najlona i spandex, lagan materijal, mekana tekstura, brzo sušenje, prozračan i lagan za nošenje.Ukupna veličina, gumena i podesivi remen je pogodna za većinu ljudi, jedna veličina odgovara svima.

Naša maska odvaja 98% kemijskih tvari, čestice, plina, pelud, dim i isparenja.Maska se može koristiti za ispušnih plinova automobila, alergije na pelud, PM2.5 i dana zaštite od izmaglice.Ona je pogodna za vožnju biciklom, trčanje, vožnja biciklom, pješačenje, skijanje na vodi, obradu drveta i druge vrste rekreacije.Za maksimalne performanse maska mora biti čvrsto zatvoren oko nosa i usta, da se cijeli udahnuti zrak mogao proći kroz filtar.

O materijalu:

Materijal maske: pamučna mješavina

Sadržaj Paketa:

8шт maske

Napiši recenziju

1 2 3 4 5

Recenzije
  • Fivekids1gr  — 

    bien